Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?
Úvod O NÁKUPU OCHRANA SOUKROMÍ

OCHRANA SOUKROMÍ

Tyto zásady ochrany osobních údajů obsahují všechny potřebné informace o tom, jak chráníme vaše osobní údaje získané prostřednictvím internetového obchodu www.megatenis.cz.

 

1. Identifikační údaje provozovatele a odpovědné osoby

 

Presporty s.r.o.,

so sídlem č.543, 94104 Mojzesovo, Slovenská republika,

IČO: 47 008 946,
DIČ: 202 369 8611,
IČ DPH: SK2023698611,

zapsaná v obchodním rejstříku Okresního soudu Nitra, oddíl Sro, vložka 33665/N

 

Kontaktní osoba:

Naše společnost ustanovila odpovědnou osobu za ochranu osobních údajů, kterou je Martin Piko. V případě jakýchkoliv dotazů k použití svých osobních údajů nebo k uplatnění vašich práv, můžete kontaktovat odpovědnou osobu e-mailem na adrese info@megatenis.cz nebo dopisem na adrese naší společnosti.

 

2. Příslušné právní předpisy

 

Příslušným právním předpisem je především Nařízení GDPR, aplikovatelný zákon o ochraně osobních údajů v účinném znění a ostatní aplikovatelné obecně závazné právní předpisy.

 

3. Jaké osobní údaje sbíráme?

 

Osobní údaje znamenají všechny informace, které identifikují nebo mohou identifikovat konkrétní fyzickou osobu. Osobními údaji jsou zejména (ale ne výlučně):

 

  • identifikační údaje - jméno a příjmení, pohlaví, přihlašovací jméno do uživatelského konta a pod;
  • kontaktní údaje - fakturační adresa (nebo dodací adresa), telefonní číslo, e-mailová adresa a pod;
  • další údaje - údaje o zařízeních a počítačích, které využíváte na přistupování k našim službám, IP adresa, typ prohlížeče, zařízení a operačního systému, doba a počet přístupů na eshop, adresa internetové stránky ze které k nám přicházíte, stránky, které navštívíte, a informace z cookies a podobných nástrojů.

 

4. Jak sbíráme vaše osobní údaje?

 

Své osobní údaje nám poskytujete zejména při vyplnění objednávky, případně při zřízení uživatelského účtu. Při návštěvě a používání webového rozhraní může také docházet k získávání a uchovávání některých osobních údajů prostřednictvím souborů cookies. Více o souborech cookies najdete v bodě 10.

 

5. Jak zpracováváme vaše osobní údaje?

 

Údaje získané při vytvoření objednávky můžeme bez vašeho výslovného souhlasu zpracovávat za účelem plnění smlouvy, tedy na vyřízení objednávky, doručení zboží, komunikaci s Vámi. Dále můžeme tyto údaje zpracovávat za účelem splnění našich zákonem stanovených povinností, tedy při fakturaci, vedení účetních záznamů a jejich archivaci.

 

Osobní údaje zadané při registraci uživatelského účtu můžeme bez vašeho výslovného souhlasu zpracovávat výlučně za účelem umožnění přístupu, správy a vedení uživatelského účtu.

 

Pokud nám k tomu při vytvoření objednávky nebo při registraci uživatelského konta dáte souhlas, můžeme:

  • vaši emailovou adresu a informaci o zakoupeném zboží poskytnout společnosti Heureka Shopping s.r.o., jako provozovateli portálu www.heureka.cz, která vygeneruje dotazník a doručí ho za účelem hodnocení spokojenosti s nákupem v rámci služby "Ověřeno zákazníky". Tento dotazník vám bude na e-mailovou adresu zaslán po uskutečnění nákupu a můžete v něm ohodnotit kvalitu našich služeb a produktů.
  • vaše osobní údaje zpracovávat za účelem zasílání obchodních sdělení a přímého marketingu. Pokud jste mladší 16 let, je třeba, aby souhlas udělil váš zákonný zástupce. Zasílání obchodních sdělení můžete kdykoli odmítnout přímo při doručení obchodního oznámení (kliknutím na odhlásit z odběru novinek) nebo písemně, kontaktováním nás na naší emailové nebo poštovní adrese. Jako platformu pro automatizaci obchodních sdělení používáme MailerLite, který zpracovává Vaši emailovou adresu v souladu s jejich zásadami ochrany osobních údajů (více info zde).

 

Osobní údaje získávané prostřednictvím souborů cookies jsme oprávněni zpracovávat i v případě, že po upozornění na zpracování těchto údajů dále užíváte webové rozhraní eshopu. Více o souborech cookies najdete v bodě 10.

 

6. Jak dlouho údaje využíváme?

 

Osobní údaje získané při objednávání nebo při registraci uživatelského konta využíváme pouze:

  • na dobu potřebnou pro splnění smlouvy,
  • splnění právních povinností,
  • pro ochranu našich právních nároků.

Dáváme však do pozornosti, že i když odpadne některý z důvodů zpracování, nemusí to mít za následek ukončení uchovávání vašich osobních údajů, pokud tyto osobní údaje musíme zpracovávat i na jiný účel s jiným právním základem.

 

Pokud používáme Vaše osobní údaje za účelem doručování obchodních sdělení na Vaši e-mailovou adresu, uchováváme tyto údaje do doby, dokud nám příslušný souhlas neodvoláte.

 

7. Vaše práva:

 

  • Právo na přístup k osobním údajům:

máte právo požádat nás o informaci, zda provádíme zpracování vašich osobních údajů. Pokud vaše údaje zpracováváme, na vaši žádost vám poskytneme kopii zpracovávaných dat.

 

  • Právo na opravu osobních údajů:

máte právo požadovat bezodkladnou opravu nesprávných údajů nebo doplnění neúplných údajů.

 

  • Právo na vymazání osobních údajů ("být zapomenut"):

máte právo požadovat, abychom vaše osobní údaje smazali. Pokud neexistují zákonné důvody pro odmítnutí vymazání, jsme povinni vaší žádosti vyhovět.

 

  • Právo na omezení zpracování osobních údajů.

 

  • Právo na přenosnost osobních údajů:

máte právo na získání osobních údajů, které o vás zpracováváme a to ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje je možné na vaši žádost převést i jinému správci osobních údajů.

 

  • Právo namítat proti zpracování osobních údajů.

 

 

Tato práva si můžete uplatnit kontaktováním společnosti Presporty s.r.o. buď:

  • písemně zasláním dopisu na adresu sídla společnosti,
  • elektronicky zasláním e-mailu na naši emailovou adresu,
  • telefonicky.

 

 

8. Podávání stížností

 

Pokus se domníváte, že zpracování vašich osobních údajů naší společností je v rozporu s platnými právními předpisy, nebo pokud nebudete spokojeni s vybavením vaší žádosti týkající se vašich práv o oblasti ochrany osobních údajů, máte právo obrátit se na příslušné orgány - Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz).

Pokud žijete v jiném členském státě Evropské unie, můžete se obrátit na příslušný kontrolní úřad v tomto státě.

 

 

9. Komu předáváme vaše osobní údaje?

 

V rozsahu, jaký je potřebný pro splnění smlouvy, jsme oprávněni vaše osobní údaje předávat i dalším osobám podílejícím se na splnění našich povinností. Vaše osobní údaje mají k dispozici někteří naši dodavatelé, kteří je pro nás zpracovávají v souladu s tímto dokumentem. Kdo konkrétně vaše osobní údaje zpracovává, vám sdělíme na základě dotazu.

 

Naši současní partneři:

 

  • Slovenská pošta a.s. (IČO: 36631124)
  • Česká pošta, s.p.
  • Zásielkovňa, s.r.o. (IČO: 48136999),
  • All4Net s.r.o. (IČO: 36654965)
  • Mária Čerešňová (IČO: 46961623)

 

Osobní údaje, stejně jako všechny ostatní údaje, jsou plně chráněny proti zneužití.

 

10. Soubory cookies:

 

S cílem zajistit řádné fungování tohoto eshopu ukládáme někdy na vašem zařízení malé datové soubory, tzv. cookies. Je to běžná praxe většiny webů.

 

Co jsou cookies?

Soubor cookie je malý textový soubor, který webová stránka ukládá v počítači nebo mobilním zařízení při jejím prohlížení. Díky tomuto souboru si web na určitý čas uchovává informace o vašich krocích a preferencích (jako jsou přihlašovací jméno, jazyk, velikost písma a další nastavení zobrazování), takže je při příští návštěvě lokality nebo prohlížení jejích jednotlivých stránek nemusíte znovu uvádět.

 

Jak používáme cookies?

Tyto webstránky používají cookies pro zapamatování uživatelských nastavení, pro lepší přizpůsobení reklam zájmem návštěvníků a pro nezbytnou funkcionalitu stránek.

 

Jak kontrolovat cookies?

Soubory cookies můžete kontrolovat nebo smazat podle uvážení - podrobnosti viz na stránce aboutcookies.org. Můžete vymazat všechny soubory cookies uložené ve svém počítači a většinu prohlížečů můžete nastavit tak, abyste jim znemožnili jejich ukládání. V takovém případě však pravděpodobně budete muset při každé návštěvě webu manuálně upravovat některá nastavení a některé služby a funkce nebudou fungovat.

 

Jak odmítnout používání souborů cookie?

Používání souborů cookies lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů cookies automaticky přijímá již ve úvodním nastavení.

 

Jaké cookies používáme:

 

  • Funkční a technické cookies:

Zajišťují řádné fungování našeho eshopu (například funkce k přihlášení, ukládání zboží do košíku a podobně).

 

  • Analytické cookies:

Zajišťují získávání údajů o návštěvnosti našeho eshopu a interakci uživatelů s naším webovým rozhraním. Při těchto cookies využíváme řešení třetích stran:

 

Google Analytics(Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko). Pravidlá ochrany osobních údaju Google. Více o cookies.

 

  • Marketingové a reklamní cookies:

Zajišťují zobrazování reklamy na základě Vašich preferencí. Při těchto cookies využíváme řešení třetích stran:

 

Google AdWords  (Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko). Pravidlá ochrany osobních údaju Google. Více o cookies.

 

facebook Pixel (Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Írsko). Pravidlá ochrany osobních údaju facebook Pixel. Více o cookies.

 

 

 

Pokud byste měli jakékoli další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

 

 

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25. 05. 2018.

 

 

 

Copyright 2016 - 2018 © Megatenis.cz